Villa Kunčabok se nahaja v bližini mesta Kukljica na otoku Ugljanu v prekrasnem zalivu Kuncabok. Obkrožena je z borovci in nasadi oljk. Hiša je popolnoma na samem neposredno ob morju nasprotno od mesta Kukljica. Na zahodni strani ima pogled proti otoku Iž in Dugem otoku. Med sončnim zahodom sončni žarki zasijejo z barvam in prizori, ki Vas bodo spominjali na bivanje v Vili Kunčabok.
Vila Kunčabok je oddaljena od mesta Kukljicea približno 3km. V mestu se nahajojo pošta, zdravstveni dom, kavni bari, restavracije, tržnica, trgovine, mesnica in tržnica. Na tržnici na odprtem je možno dobiti sveže ribe, sadje in zelenjavo. 
Otok Ugljan in Pašman sta povezana z mostom, ki omogoča številne izlete peš, s kolesom ali avtomobilom. Čudovite izletniške točke so Samostan Čokovac (Pašman), trdnjava Sv. Mihovil (Preko), od koder je čudovit razgled na zadarski kanal in Kornate, Dugi otok ter otok Iž. 
Tik pred vilo je čudovita plaža s palmami. Na obali je veliki pomol, ki nudi privez ljubiteljem nautike.  Od tu je odlićno izhodišče za plovbo po Kornatih. 
Na dvorišču je žar in pokrito privatno parkirišče za goste.  
Bencinska črpalka, lekarna in zobozdravnik so v mestu Preko kjer je tudi trajektno pristanišče za smer Zadar 
V vili se nahajajo 4 apartmaji:
  • 2 enosobna
  • 1 dvosobni
  • 1 velika garsonjera
Vsi apartmaji imajo pogled na plažo in morje.   
Vsi apartmaji imajo brezplačno WiFi dostop do interneta, klimatsko napravo, satelitsko TV, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico in tuš kabino, sušilec za lase, posteljnino in brisače. V objektu se nahaja tudi pralnica in sušilnica namenjena gostom.