Vila Kunčabok je smještena u Kukljici na otoku Ugljanu u prekrasnom zaljevu Kunčabok. Okružena borovima i maslinama, nalazi se na osami u uvali, neposredno uz more. Na zapadnoj strani pruža se pogled prema otoku Ižu i Dugom otoku. U predvečerju zaljev blista sunčevim zrakama i mami raznovrsni kolorit za uspomenu na boravak u uvali Kunčabok. 
Vila Kunčabok udaljena je od centra Kukljice cca 3 km. U centru mjesta je pošta, ambulanta, restorani, cafe barovi, trgovine, mesnica, tržnica na otvorenom, gdje se nudi svježa riba, razno voće i povrće. Povezanost otoka Ugljana i Pašmana mostom, omogućuje uživanje u izletima Samostanu Čokovac (Pašman) i pogledu s vidikovca Sv. Mihovil (Preko) kao i pogledu na otok Ošljak ispred mjesta Preko i cjelokupni zadarski arhipelag.
Tik ispred same Vile Kunčabok je plaža okružena palmama. Ljubitelji nautike mogu koristiti i privez za svoja plovila. U dvorištu Vile Kunčabok nalazi se grill kućica te privatni parking za goste. 
U objektu nudimo smještaj u 4 apartmana:
  • 2 jednosobna,
  • 1 dvosobni i
  • 1 studio apartman.
Svi apartmani imaju pogled na plažu i more. U okviru objekta stoji Vam na raspolaganju besplatni WiFi, a svi apartmani sadrže klima uređaje, satelitski TV, potpuno opremljenu kuhinju, kupaonicu s tuš kabinom i sušilom za kosu. Posteljina, ručnici i kozmetički pribor su također uključeni. U objektu se nalazi i praonica te sušionica namijenjena usluzi gostima.